woensdag 21 oktober 2009

20e crop

Het heeft even geduurd, maar hier zijn dan toch foto's van de 20e crop. Helaas is het de laatste crop in Bentelo. Maar gelukkig hebben we een nieuwe lokatie gevonden en wel in Holten. Bij de hobbywinkel Gervedink Nijhuis is een perfecte ruimte, waar we in het nieuwe jaar verder gaan met de crop en misschien ook wel een kaartendag.
Maar eerst nog even terug naar de afgelopen crop. Het was weer erg gezellig. De groepen op zaterdag en zondag waren niet zo groot. Maar des te fanatieker werd er gewerkt! Iedereen was enthousiast over het clear album. Weer eens heel wat anders en een leuke uitdaging.
Voor het nieuwe jaar hebben we ook weer leuke, mooie en originele projecten op stapel staan. Dankzij mijn reis naar Amerika heb ik weer veel inspiratie. Dus houd
nieuwe berichten goed in de gaten. Zodra we nieuwe data hebben, zal ik die hier posten. Natuurlijk met een foto van het project dat we gaan maken.
En nu op naar het laatste evenement in Bentelo; de Make-a-Card day op 21 november. We zitten helemaal vol en er is een reservelijst. Je kunt je natuurlijk nog opgeven, dan kom je ook reserve te staan.

Tot 21 november!
Marieke