zondag 24 mei 2009

Even wat vertellen...

Goedendag allemaal,

Heeft iedereen die zich heeft opgegeven voor de Make-a-Card Day er ook zo'n zin in? Nog maar even en het is gelukkig weer zover. We zitten helemaal vol en hebben weer een reservelijst moeten opstellen. Ook de aanmeldingen voor de resterende data dit jaar gaan hard.
En over die data even een berichtje. Velen van jullie zullen al gehoord hebben dat Dianne in de loop van dit jaar door privé omstandigheden gaat stoppen met haar winkel. Dit heeft natuurlijk gevolgen voor de Crop en de Make-a-Card Day. Maar ik kan jullie geruststellen: alles wat dit jaar nog gepland staat, gaat gewoon door. Dus heb je zin om te komen, je kunt je gewoon blijven aanmelden. Voor het nieuwe jaar zijn we nog aan het bekijken hoe we de zaken dan gaan aanpakken. Maar we gaan door!!! Is er wat dat betreft wat nieuws, dan vermeld ik dat natuurlijk hier en krijgen jullie daar ook persoonlijk bericht over.
Voor nu, geniet van het mooie weer!

Gr. Marieke

donderdag 7 mei 2009

Mededelingen

Hallo,

Even een paar mededelingen. Zondag 10 mei gaat de crop helaas niet door, ivm te weinig aanmeldingen. Op de zaterdag zijn nog 2 plekjes beschikbaar.
De Make-a-Card Day van 6 juni zit helemaal.

Fijne dag
Marieke

zaterdag 2 mei 2009