donderdag 26 maart 2009

De crop in mei


Hallo allemaal,

Op 9 en 10 mei is de volgende Crop in het Oosten. We gaan dan een Pop-up layout maken. Weer eens heel wat anders. Daarom even een foto van een voorbeeld.
DE zaterdag is bijna vol, op de zondag zijn er nog wel voldoende plaatsen.

Groetjes en misschien tot in mei.
Marieke

dinsdag 10 maart 2009

Make-a-card Day 7 maart 2009









Zoals beloofd hierbij de kaarten die afgelopen zaterdag gemaakt zijn.
Omdat Monique door omstandigheden helaas niet aanwezig was, heeft Marloes haar taak deze keer met plezier overgenomen. Onder haar leiding werd een Hidden Message kaart gemaakt. De voorkant werd versierd met oa gestempelde bloemen, een knoopje en een pin.
Binnen in de kaart kwam het Hidden Message gedeelte.
Bij Ingeborg werd een Pop-up kaart gemaakt. Niet alleen binnen in de kaart was een pop-up, ook op de voorkant kon een flapje opengedaan worden.
Dan had Dianne een leuke make-and-take voorbereid in de vorm van een patchwork kaart.
En bij mij kon er een schuifkaart worden gemaakt. Als je de kaart aan het lintje opentrekt, komt er een boodschap te voorschijn.

Het was naar de reacties te oordelen weer een zeer geslaagde dag. En maar weer op naar het volgende event, de 18e crop op 9 en 10 mei. Zaterdag 9 mei zit al bijna vol, voor de zondag zijn er nog voldoende plaatsen beschikbaar. Er zal zsm een voorbeeld volgen van de originele layout die we dan gaan maken.

Gr. Marieke

zondag 8 maart 2009

Gisteren vond de 2e Make-a-card day in Bentelo plaats. Ook deze editie was weer een groot succes. We hadden 40 enthousiaste dames die 4 mooi kaarten hebben gemaakt. Het was soms even hard doorwerken, maar de meeste dames lukte het om hun kaarten af te krijgen.
Hieronder wat foto´s om een indruk van deze gezellige dag te krijgen. Later plaats ik nog foto´s van de kaarten die we gemaakt hebben.

Marieke